Bon dia, mijn naam is Bernardo Overgoor.
Na meer dan 35 jaar ervaring in het bedrijfsleven heb ik al van alles gedaan. Van de heftige tijd bij World Online tot avonturen als ondernemer in de detailhandel. Nadat ik mijn vliegbrevet heb gehaald heb ik me een aantal jaren mogen vermaken met een eigen bedrijf in de evenementen branche.

Toen ik in 2014 begon met het maken van video’s merkte ik aan de reacties die ik kreeg, dat ik er blijkbaar wel gevoel voor had. Particulieren en bedrijven gaven me opdrachten en zo begon mijn eigen bedrijf Prifilm.
Vanaf 2018 woon ik op het mooie Curaçao.
Naast het maken van mooie video’s ben ik ook beheerder van een aantal geweldige vakantie villa’s. Ik zorg er graag voor dat je vakantie hier op Curaçao onbezorgd en goed geregeld is.

De video’s die ik maak

Onroerend goed video’s

Real Estate videos zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is erg belangrijk dat de online presentatie van een huis goed is, video is dan onmisbaar. Niet alleen zijn het huis en omgeving veel beter in beeld te brengen,  maar de presentatie krijgt veel meer aandacht tussen het enorme aanbod. Het verhuur of verkoop proces verloopt hierdoor sneller. Een bouw of ontwikkeling van een project kan worden gevolgd en zo in video worden gedocumenteerd. Alle video’s worden gemaakt met beelden van zowel camera als drone. En zeker ook het geluid krijgt extra aandacht. De montage kan in de huisstijl van een makelaar worden gemaakt, met logo en tekstanimaties.

Promotie video’s

Zakelijke promo video’s zijn er om een product of dienst te promoten. Dan kan voor een vakantie verblijf zijn, maar bijvoorbeeld ook om je bedrijf goed te presenteren. Een verkoop video voor een product is beter en krijgt meer aandacht dan wat losse foto’s. Om een bepaalde dienst goed uit te leggen is video natuurlijk het middel. Video’s kunnen in alle stijlen worden gemaakt. Zo kan er bijvoorbeeld ook vierkante video voor facebook en instagram worden gemaakt. Goed geluid, fantastische beeldbewerking en -overgangen zorgen samen met tekst animaties voor een professionele uitstraling.

Persoonlijke video’s

Iedereen heeft honderden foto’s en video’s op zijn smartphone staan. Iedereen filmt alles. Maar de kracht zit hem in de montage van een korte video. Dat kan een video zijn voor een feestje of trouwerij, een huisdier of sport, een vakantie of activiteit. Het is meer dan het achter elkaar plakken van wat beelden. Het verhaal dat u verteld wilt hebben verzorg ik in een montage.
Prifilm heeft als specialiteit dat ik van uw eigen beelden ook een selectie kan maken in een mooie montage. Vaak een prachtig aandenken aan een speciale dag.

Mijn werkwijze

Opdracht bespreking en planning

Vooraf bespreken we precies wat de bedoeling is van de video en wat uw verwachtingen en wensen zijn. Waar gaat u de video voor gebruiken. Lengte, formaat, muziek, teksten, ondertiteling en dat soort zaken komen aan de orde, evenals de planning van opnames en oplevering. Waarvoor gaat hij worden gebruikt? Wordt de video voor sociale media ingezet?  Wat is het budget?

Opnames en montage

Als ik zelf voor u ga filmen maak ik meestal opnames in 4K kwaliteit. En uiteraard kan ik mijn drone gebruiken voor pracht opnames vanuit de lucht. Ook het geluid krijgt extra aandacht. De montage verzorg ik zelf. En als het nodig is gebruiken we natuurlijk rechtenvrije muziek.

Oplevering

U krijgt van mij een eerste concept. Daar blijven we samen aan sleutelen. Pas als u helemaal tevreden bent krijgt u van mij de rekening. De prijs zal u positief verrassen. En uiteraard blijven alle originele opnames van u.

check VIMEO

Op Vimeo kunt u een heleboel video’s bekijken. Video’s van huizen en bouwprojecten, promotie video’s, verkoop video’s en natuurlijk een aantal leuke persoonlijke video’s.

VIMEO

Villa Beheer

Als beheerder van vakantie villa’s ben ik de regelaar die er hier op Curaçao voor zorgt dat alles in en om uw vakantie villa tip top in orde is en blijft. Gasten ontvang ik graag en zorg ervoor dat zij een onbezorgde vakantie hebben. Van het in- en uitchecken, het verzorgen van de schoonmaak en was, het onderhoud aan tuin en zwembad tot en met het oplossen van allerlei problemen. Gasten kunnen mij 24/7 bereiken en ik sta graag voor ze klaar. Wat ik precies allemaal doe voor u, als eigenaar van een villa, is altijd maatwerk voor een scherp tarief.
Denkt u aan een vakantie op Curaçao maar bent u nog op zoek naar een geschikte plek om te verblijven? Neem gerust contact op, en samen gaan we iets moois vinden.

Geniet van een heerlijk tropische villa met zwembad. ’s Avonds heerlijk barbecuen en gezellig lounchen onder de fruitbomen. Op een prachtlocatie midden tussen Mambo en Jan thiel.
De mango’s en bananen groeien in de tuin. En in de ochtend verwelkomt de huis leguaan u terwijl de kolibries op zoek zijn naar voedsel in de bloemen. Een klein paradijs!
Wilt u in een leuke lokale buurt, midden in Salina, genieten van een geweldig huis, dat kan! Heerlijk prive in een tropische tuin met een verkoelende duik in het zwembad,
Natuurlijk zijn bij alle huizen de slaapkamers voorzien van lekkere boxspring bedden en een airco om de nachten koel te maken. Voldoende handoeken en badlakens zijn altijd schoon aanwezig en wenst u een tussen schoonmaak dan verzorgen we dat.
Villa’s zijn beschikbaar van 2 tot 8 personen. Altijd met een nette woonkamer, keuken en badkamers. Deze villa ligt op een afgesloten resort met een zwembad en gym voor de gasten.
In de luxe villawijk Vista Royal ligt deze prachtvilla op loopafstand van JanThiel beach. Met een hele grote overdekte porch en een super groot prive zwembad. Om heerlijk avonden te genieten!
Wilt u aan de westkant van Wilemstad verblijven dan kan dat in deze heerlijke grote vakantievilla. Natuurlijk met een mooi prive zwembad en voorzien van alle gemakken. Wilt u er meteen een auto bij huren? Verzorgen we!
Een heerlijk wijntje en wat koude biertjes staan voor u klaar bij aankomst. Wilt u dat ik al wat boodschappen voor u haal dan kan dat natuurlijk. Alles is in huis om te genieten van een fantastische vakantie op Curaçao!